We hebben, ondanks de zware regen en onweersbuien best goed geslapen. Rond 9 uur staan we op. Het internet op de camping is ruk en het kost me best veel moeite om de site van de loopgroep bij te werken zodat iedereen zich voor de training van volgende week zaterdag kan inschrijven.

We drinken thee en koffie en genieten van ons ontbijt.
Dan kiezen we een fietsroute uit. Niet te ver om te beginnen: 22 km. Rond 10.30 geeft buienalarm een regen waarschuwing. Dat ziet er niet goed uit. Even later regent het volop.

Ik krijg last van mijn darmen en doe het rustig aan. We lezen wat en als ik flinke buikkrampen krijg besluit ik een paar uur op bed te gaan liggen. Het blijft toch tot 16.00 uur regenen.

De rust heeft me goed gedaan. We lezen nog wat en dan kleden we ons om. Sinds drie maanden gaan we weer uit eten. Ik heb bij Restaurant “Het Strand” gereserveerd. We worden om 18.00 uur verwacht. We wandelen op ons gemak richting boulevard en restaurant.

Bij binnenkomst moeten we verklaren dat we corona-vrij zijn. We desinfecteren onze handen en krijgen een ruime tafel toegewezen. Het is een prachtige tent en we hebben uitzicht op de ruige zee.

We bestellen een borrel en brood met smeersels. Jose bestelt tonijn en ik een tournedos van de dubbele koe. Het is allemaal prima verzorgd en het smaakt heerlijk. De witte huiswijn (Bordeau entre mers) is ook heerlijk. We genieten met volle teugen en als we afgerekend hebben maken we een wandeling over het pad door de duinen dat langs de boulevard loopt. Als we niet meer verder kunnen wandelen we terug. Het is hier echt mooi en rustgevend.

Als we weer bij onze mobile home zijn hebben we ongeveer 5,5 km gewandeld.

We kijken nog wat tv en gaan dan ons bed opzoeken. Daar is niks mis mee. Slaapt prima voor een campingbed!

Zondag 7 juni 2020 Katwijk