Jose is op tijd wakker. Ik slaap nog wat uit. We drinken thee en kopen dan in de camping supermarkt een stokbrood en 6 eieren. Het ontbijt nuttigen we op ons terras. Dit ligt uit de zon en het is frisjes. Maar met een fleecevest aan, is het goed te doen.

Na de koffie fietsen we naar de Super U in Mer. Met de navigatie van de app maps.me rijden we hier recht naar toe. Het is fijn fietsen op de fietspaden. We fietsen maar een klein stukje op de weg. De supermarkt is erg groot en ze verkopen er ook heel veel non-food producten. We kopen vlees en groenten voor de bakplaat en nog 40 Senseo koffie cups.

We fietsen op ons gemak terug en bij de brug over de Loire hebben we contact met een Frans stel dat goed Engels spreekt. Ze geven ons wat tips voor fietsroutes. Als we op de camping aankomen hebben we onze eerste 14 kilometer in Frankrijk gefietst. We hebben hier allebei van genoten.

Dan is het tijd voor koffie en we genieten van de rust op ons terras. Hier is het goed toeven. We hebben luxe ligbedden waarop we lekker kunnen zonnen. Gelukkig hebben we een snelle internetverbinding en goede boeken op onze e-readers.

We installeren de bakplaat en Jose prepareert het eten. Het smaakt echt heerlijk en het is ook nog gezellig met rustige muziek via Spotify op de achtergrond.

Tegen 11 uur is het bedtijd. Ik val als een blok in slaap.

Zondag 16 juni 2018 Muides sur Loire
Getagd op: