Rond 9 uur zitten we weer aan het ontbijt. We starten de dag weer langzaam op. Om 10:15 uur vertrekken bijna alle gasten met de busrit door het Sauerland. Omdat Soest de bestemming is en wij daar vorig jaar al geweest zijn, slaan we over.

We rijden om 11 uur naar een beeldentuin. Het is prachtig maar bij de shop is niemand aanwezig. Na een rondje door de tuin kunnen we zonder betalen 8€ het terrein verlaten.

We rijden naar kunstsmid Schutte in Oberkirchen. Leuk maar kleiner en ze hebben niks voor onze tuin. We rijden naar Winterberg en wandelen door het wintersport dorp. Bij Taglich drinken we koffie. Fan gooien we de tank vol en rijden naar hotel Marleen waar we op het terras gezellig ons boek lezen.

Na een verfrissende douche is het tijd voor het diner. Vanavond weer een buffet. De kippensoep is lekker maar de rest wat minder. Op het terras drinken we onze wijn op terwijl de Magic Wibo Show zijn kunsten vertoont.

Om half 8 gaan we baar de bierstube. Wobi heeft zich bij de piNi opgesteld en is omringd door de kinderen van opa Joling. De show is kinderachtig, flauw en duur een uur. De DJ krijgt van Angelique geen kans om de muziekkeuzw te bepalen. Hij wordt op een subtiele manier achter de bar vandaan gemanoeuvreerd. Het is vanavond niet zo druk maar desalniettemin gezellig.

Rond 10 uur neem ik een biertje mee naar de kamer en dan is het weer bedtijd.

23 april 2019 Siedlinghausen
Getagd op: