Rond 9 uur zitten we aan het goed verzorgde ontbijtbuffet. Het is weer prachtig weer en we doen het rustig aan. Na het ontbijt lezen we op ons balkon en drinken we koffie op het terras.


Dan gaan de wandelschoenen aan. Het doel is het bergmeer dat we gisteren gemist hebben.  We dalen de SH3 af richting sportpark en VVV. Dan nemen we de SB5. Dit is een mooi pad dat langs een riviertje loopt. Bij Silbach gaan we onder het spoortunneltje door en gaan we rechtsaf de SB2 op.

Bij het kruisbeeld pauzeren we op een bankje en wandelen dan naar het bergmeer. Het is hier prachtig maar erg onveilig. Er zijn geen maatregelen genomen om toeristen te beschermen tegen een val van een paar honderd meter. We wandelen terug naar ons hotel en gaan lekker op het terras lezen. Rust, zon en vogelgeluiden.

Na een heerlijke douche is het tijd voor het diner. Tomaten crèmesoep, schnitzel met champignonsaus, gebakken aardappels en een puddinkje.

We gaan op tijd naar de Bierstube zodat we een mooi plekje met goed uitzicht kunnen nemen. Om half 9 begint Bert uit Uden aan een afwisselend repertoire. De sfeer zit er goed in mede door de DJ van gisteravond. Alle verzoeknummers worden gehonoreerd. Om elf uur neem ik nog een Veltins mee naar de kamer en dan is het bedtijd.

22 april 2019 Siedlinghausen
Getagd op: