Ik heb goed geslapen en om 9 uur zitten we aan de ontbijttafel. Het ontbijt is goed verzorgd en we nemen ook broodjes voor de lunch mee Eerst drinken we op het terras nog koffie. Het is weer zonnig en wolkenloos. Dit weer wordt de komende dagen ook verwacht.

Rond half vertrekken we voor de wandeling: een rondje SH3. In het begin is de weg vlak de omgeving is schitterend. Na zo’n 5 km steken we een B-weg over en lopen we verkeerd. Hierdoor hebben we 3,5 km te veel gelopen. We lopen terug en vinden de juiste route. Onderweg komen we geen horeca gelegenheid tegen. Jammer maar helaas. Het is zoeken naar naar ons doel: het bergmeer.

We besluiten de korste weg naar het hotel te wandelen en het bergmeer morgen naar het bergmeer te gaan. Om 15:15 uur zijn we terug bij het hotel. We hebben bijna 16 kilometer in de benen zitten. Eigenlijk iets te veel van het goede.

Tijd voor een biertje en een wijntje en slippers.

Op het terras lezen we en drinken we wat. Heerlijk in het zonnetje.  Na een verfrissende douche schuiven we aan bij het diner. Om 18:00 uur wordt iedereen aan tafel verwacht. Omdat het Pasen is, is er een extra buffet ingelast. Met asperges en heerlijk vlees en frites. Het smaakt allemaal voortreffelijk Na het diner gaan we naar Zum Anker de gezellige bierstube. Hollands / Duitse muziek en een Nederlandse gast speelt als disc jockey.

Om 22:45 gaan we slapen

21 april 2019 Siedlinghausen
Getagd op: