Nadat we vorige week de Koning Aap clubdag bezocht hadden, gaan we vandaag naar de Sawadee Reizigersdag. De bestemming is ‘De Fabrique’ in Utrecht. We hebben ons ingeschreven voor de presentatie van Aaf Brandt Corstius en van Iran.

img_5010-1

Het is een uur rijden en we vertrekken op tijd. Dat is maar goed ook want omdat het wegennet rondom Utrecht aangepakt is, stuurt ons navigatiesysteem ons verkeerd. We missen de afslag omdat we op de verkeerde baan zitten en moeten 10 kilometer doorrijden. Daar draaien we om en rond half twaalf bereiken we De Fabrique. We kunnen gemakkelijk, gratis parkeren en wandelen naar een oude fabriek die omgebouwd is tot congrescentrum.

img_5005

We melden ons bij de balie en het is chaotisch. De toegangsbewijzen worden niet gescand en we krijgen een bon voor de presentatie van Aaf en niet voor die van Iran. We kopen voor 5 euro twee munten maar hebben geen tijd meer om koffie te drinken. We sluiten aan in de rij en om 13.00 uur begint Aaf met haar presentatie die gaat over 7 typetjes in een groepsreis (de leider, de bedweter, etc.). Dit doet ze erg leuk en er zit veel humor in haar verhaal.

img_5012

Na de presentatie bestellen we koffie en thee. Het is rommelig in de hal en we voelen ons er niet thuis. Om vijf voor twee lopen we de zaal in voor de presentatie over Iran. Tot onze verbazing is het een klein zaaltje dat helemaal vol zit. De mensen zitten al op de grond en op de verwarming.
Hoezo inschrijven en dan kunnen zitten. Dit heeft Sawadee heel erg slecht geregeld. Omdat Jose met haar hielspoor niet lang kan staan besluiten we om te vertrekken. We balen, doen ons beklag en rijden dan terug naar Tilburg.
Deze dagrtrip heeft ons geleerd dat we niet met Sawadee op reis moeten gaan. Dan had Koning Aap het vorige week veel beter voor elkaar.

27 november 2016 Sawadee Reizigersdag
Getagd op: