We staan weer vroeg op. Het is bewolkt en fris. We zien Alice en Tommy Cooper vertrekken en genieten weer van het ontbijt. Tegen 10 uur begint het te regenen. Zo hard dat we in de caravan gaan zitten. Lekker lezen met het camping gevoel. IMG_4381Tegen het middaguur klaart het op en we besluiten langs de boulevard te wandelen. Een mooie route langs beschermd natuurgebied met veel watervogels. Jose spot zelfs een ijsvogeltje.
IMG_4384We lopen tot Pacengo, een klein plaatsje met een haventje en een paar restaurantjes. Jose geniet van haar favoriete frutti di Bosco. We wandelen dezelfde weg terug en na 2 uur lopen en 7,7 kilometer onder de voeten zijn we terug op de camping. Tijd voor een pilsje en een wijntje. De zon breekt door en het is weer aangenaam op ons terras. De caravan van de Coopers is al weer bezet. Een jong stel met een baby.
IMG_4383Vanavond zetten we de bakplaat hier voor de laatste keer aan: kiphaasjes met satésaus, pancetta en salade. Het is goed toeven op de veranda en we genieten van ons glaasje wijn.

19 juni 2016 Pacengo
Getagd op: