We zijn weer vroeg uit de veren en het is weer een mooie dag. Vandaag gaan we het rustig aan doen. Uitrusten na de inspanning van gisteren. Als we naar het dorp willen wandelen staan Maria Wagener en haar man Koen voor onze neus. Ze hadden een caravan bij Happy Camp geboekt, maar een paar weken voor vertrek kregen ze bericht dat deze overboekt was.
IMG_4378Ze zitten nu in Cisano en zijn per fiets gekomen om hun oorspronkelijke boeking te bezichtigen. De wereld is klein. Na een leuk gesprek wandelen we naar Peschiera waar we op het terras van Cafe Central een halve liter witte wijn bestellen. De hapjes zijn aan Jose wel besteed en ik vind de chips ook lekker. Het is hier heerlijk zitten met een goede internet verbinding.
IMG_4376Ik download de kranten van vandaag en gisteren en Jose controleert de berichten op haar iPhone. We gaan terug naar de camping. Tijd voor het bijwerken van het reisverslag en de afwas. Het is fantastisch weer en we genieten op onze veranda. IMG_4377Wat een vakantie. We krijgen nieuwe buren, met 2 kleine kinderen. Vanavond eten we weer bakplaatje: hamburgers, gebakken ui en salade. Heerlijk. Het weer slaat helemaal om. De lucht trekt dicht en al snel plenst de regen naar beneden. Hier blijft het niet bij want de donder en bliksem zijn ook vandaag van de partij. Een sombere afsluiting van de dag. Daarom gaan we op tijd naar bed.

18 juni 2016 Pescheira del Garda
Getagd op: