We slapen de klok rond en staan uitgerust op. Het ontbijt is simpel maar goed en we eten volop. Dan is het tijd om uit te checken en we nemen afscheid van opoe. De klompjes worden hartelijk in ontvangst genomen. Dit hotel , een klein paradijs, is het geld meer dan waard.
Een aanrader waar we bij een volgende technische stop richting Italie waarschijnlijk weer gebruik van gaan maken.
Pescheira2016-0376 kleinOm kwart over negen rijden we via een smalle bergweg naar Obsteig. Het begin schiet niet op, maar dat maakt niet uit. Kunnen we van het landschap genieten.
Eenmaal op de autostrasse aangekomen gaat het vlotter. Via Insbruck en de Brennerpas rijden we richting Italie. Na een uurtje drinken we een lekker bakkie koffie op een terras. Vlak over de Italiaanse grens is een benzine station waar we aan de toog voor een habbekrats een espresso en een cappuccino drinken.
In Italie is het ook relaxed rijden.
IMG_4218We hebben nog wat file maar dat mag de pret niet drukken. Rond 15.00 uur komen we in Pescheira del Garda aan. Het is even zoeken, maar uiteindelijk vinden we de Lidl, waar de boodschappen inslaan.
Dan rijden we naar de camping, die we meteen vinden. Het is niet druk aan  de receptie en het aanmelden gaat vlot. Dan rijden we naar de tent van Go4Camp waar Wim ons opwacht.
Pescheira2016-0382 kleinWe krijgen een biertje en een cola aangeboden en Wim begeleidt ons op zijn fiets naar onze stacaravan Casa Adria. Die staat op een mooie plek vlakbij zwembad, sanitair gebouw en de camping winkel. Camping Butterfly is een kleine verzorgde 4 sterren camping, waar we meteen een goed gevoel bij hebben. De auto wordt uitgeladen en de bagage wordt in het kleine kamertje uitgestald. Dan installeren we ons op onze veranda en drinken we wat.
Pescheira2016-0030 kleinWe besluiten in het restaurant van de camping te dineren. De wijn en de pizza’s capriciocas smaken voortreffelijk. De bediening is jong en erg vriendelijk. De temperatuur is zalig en op onze veranda drinken we nog een aantal wijntjes. Dit onder het genot van onze favoriet muziek uit de JBL Charge 2plus speaker.
Pescheira2016-0386 kleinTegen 23.00 uur gaan we naar de master bedroom. Ik lig in de hoek en moet over Jose heenspringen als ik naar het toilet moet. Dit is niet handig, maar we hebben wel meer ruimte rondom het bed.

7 juni 2016 Aschland – Pescheira del Garda
Getagd op: