Ik heb best goed geslapen, maar Jose heeft bijna geen oog dicht gedaan. Om half 9 drinken we thee op de veranda. Het is weer mooi weer. We ontbijten uitgebreid en vervolgens lezen en internetten we wat.
Pescheira2016-0033 kleinRond half twaalf wandelen we naar Pescheira. Het is warm en ongeveer 10 minuten lopen. Pescheira is een leuk klein plaatsje met een flinke vestingwal en kleine straatjes met winkeltjes. Bij cafe Central drinken we wijn en bier. Dan wandelen we naar het station om de vertrektijden van de trein naar Venetie en Verona te bekijken.
Pescheira2016-0038 kleinHet is benauwd en het is flink zweten. We gaan terug naar onze caravan om lekker te lezen. Rond 15.00 uur is onweer voorspeld. Rond half 4 begint het zacht te regen maar om 17.00 uur breekt het noodweer los. De campingpaden zijn rivieren geworden en de luifel van een happy camp caravan waait op het dak.
Pescheira2016-0394 kleinEcht noodweer met flinke hagelsteen en windstoten. Het is aarde donker en het licht moet aan. We hebben medelijden met de campingbewoners in een tent.
Het wordt vanavond geen bakplaat op de veranda, maar binnen in de caravan eten. Als de windstoten zijn gaan liggen, blijft het regenen.
Pescheira2016-0404 kleinHet water op de paden zakt opmerkelijk snel. We eten in de caravan, maar later kunnen we met fleecevest toch nog buiten zitten. We gaan op tijd slapen, hopelijk is het weer morgen beter.

8 juni 2016 Pescheira del Garda
Getagd op: