Bij stipreizen hebben we een aanbieding van 4 overnachtingen in Hotel Le cheval Blanc in Baldersheim geboekt. De aanbieding is inclusief:

 • wellness: zwembad, sauna, whirlpool en hammam
 • ontbijt
 • 20% korting op gerechten (niet op drankjes) bij de volgende restaurants
  – hotel cheval blanc in Baldersheim
  – restaurant la boucherie in Haguenau
  – restaurant la boucherie in Colmar
  – restaurant la boite a pizza in Haguenau
  Om 9.00 uur vertrekken we voor de ruim 6 uur durende rit naar de Elzas. We rijden over de A58, Luik, Bastenaken, Luxemburg, Colmar naar Baldersheim.
  Klein1Luxemburg hebben we tank volgegooid.
  De reis verloopt voorspoedig en om kwart voor 4 komen we op de plaats van bestemming aan. We checken in en we krijgen de sleutel van een kamer in de dependance aan de overkant van de weg. We pakken de tas uit en gaan het dorp verkennen. Nou hier zijn we snel meer klaar. Het is een uitgestorven gat, een ghost town.
  Baldersheim134Omdat het restaurant van Le Cheval Blanc op zondag gesloten is, gaan we in het dorp naar een eetgelegenheid op zoek. Dit valt niet mee, want als we een restaurant vinden, dan is het gesloten. Bij de receptie krijgen we een kort lijstje met restaurants die open zijn.
  klein2We rijden naar Mullhouse en parkeren de auto in een garage in het centrum.
  Op een terras drinken we wat, maar we hebben geen prettig gevoel in deze arbeidersstad. Vies en ongure types.
  We rijden naar het eerste restaurant van ons lijstje en hier staat een onverschillige kok. We kunnen pas om half 7 eten en het is niet mogelijk om in het restaurant een drankje te bestellen. Ze gaan pas om 18.30 uur open.
  Baldersheim138We zoeken verder maar het valt niet mee om wat te vinden. Onverwacht zien we de “Grill Courtepaille”. Hier worden we vriendelijk ontvangen en de menukaart is simpel maar heeft genoeg variatie. We eten heerlijk en rijden dan naar ons hotel om ons bed op te zoeken.
26 april 2015 Tilburg – Baldersheim
Getagd op: