Om 8 uur staan we op en gaan we ontbijten. Het is een goed verzorgd buffet en het is druk in de ontbijtruimte. Het pension heeft veel gasten. We rekenen af en als ik naar de auto loop ziek ik dat de naam op de factuur niet klopt.

P1070161Per abuis heb ik de factuur van kamer 6 van het pension gekregen. Ik ga terug en de vrouw des huizes herstelt dit snel. We zijn wel 11 euro duurder uit, maar eerlijkheid duurt het langst. Dan rijden we richting Tilburg, nog 630 km te gaan.

P1070164Na twee uur rijden en 230 km verder, nemen we een koffiestop. We drinken de koffie in het zonnetje op het terrasje en hebben nog steeds het vakantiegevoel. We rijden verder en passeren wederom veel baustelles. Het rijdt lekker zonder het vrachtverkeer op de Duitse wegen.

P1070171We kunnen lekker doorrijden hebben een paar stops. Vlak voor de grens neemt Jose het stuur over en zij rijdt de laatste 115 km. Om half vier zijn we weer thuis. Terug van een heerlijke vakantie. Deze opzet is zonder meer voor herhaling vatbaar.

28 september 2014 Allersberg – Tilburg
Getagd op: