We hebben allebei goed geslapen. Om half 9 vertrekken we bij IBIS budget. We hebben besloten om hier niet te ontbijten. Het is erg ongezellig zitten. We rijden naar de dichtstbijzijnde benzinestation en kopen hier koffie en croisantjes die we buiten in het zonnetje nuttigen.
P1060377
We rijden richting Parijs, maar als we hier aankomen staat het verkeer helemaal vast. Wat een drama Hier verliezen we zeker een uur. Als we wie rijden dan komt het volgende obstakel: Mechelen. Hier is een ongeluk gebeurt. De BMW navigatie geeft een alternatieve route aan, maar die volgen meer mensen. Van de regen in den drup.
P1060398Als we dit gehad hebben rijden we door naar Antwerpen. Hier is het ook aansluiten en dan denken we dat we het fileleed wel gehad hebben. Niets is minder waar, want op Vlieg Basis Gilze Rijen zijn het open dagen. Voor Breda staan we in een file van 20 kilometer. Alle B-wegen zijn afgesloten dus er zit niks anders op dan op de A58 te blijven.

P1060403Het is 18.17 uur als we de auto op onze oprit rijden. Bijna 10 uur gedaan over 678 km. Ik ben moe, maar we kunnen terugkijken op een fantastische vakantie. Een bungalow op een camping vlakbij een grote stad is ideaal.

20 juli 2014 Bourges – Tilburg
Getagd op: