We staan op tijd op en rond half 10 uur checken we uit. Dit gaat redelijk snel. De controle van onze bungalow is ook vlot geregeld en alles is in orde bevonden. We rijden tien voor tien uur de camping af en nemen de snelweg richting Barcelona. De reis loopt voorspoedig en bij Barcelona is het niet druk.

P1060330Vlak voor Montpelier zegt ons navigatiesysteem dat we af moeten slaan naar de A75. Dit doen we braaf, maar achteraf blijkt dit een verkeerde keuze te zijn geweest.
De route is prachtig en we kunnen vlot doorrijden. Om de paar uur stoppen we voor koffie en voor een peuk.

P1000896Tegen 16 uur koop ik voor €4,25 een bundel Travel en Surf bij T-Mobile. Via booking.com zoek ik een hotel. Uiteindelijk kom ik uit op het IBIS Budget hotel in Bourges: 48,95 euro voor een kamer zonder ontbijt. Hier komen we na 859 kilometer rijden om 18.23 uur aan. Verbruik: 6,2 liter per 100 km. Gemiddelde snelheid: 109,5 km/uur.

P1060369Het hotel ligt in een industriegebied. Het is klein en de ontbijtruimte is bij de receptie bij de deur. Het budgethotel heeft geen restaurant, maar bij het Novotel, dat aan de overkant ligt, krijgen we 10% korting op de rekening omdat we het IBIS hotel logeren.

P1060371Het eten en de wijn bij het Novotel zijn prima. Lekker ontspannend na een reisdag. Op onze kamer lezen we nog even en dan gaan we slapen.

19 juni Vilanova I la Geltru – Bourges
Getagd op: