We staan op tijd op en starten de dag op onze picknick tafel. Lekker rustig. De Engelse jeugd is inmiddels met hun picknick boxjes vertrokken. We ontbijten en gaan daarna naar de Lidl om inkopen te doen. Terug op de camping drinken we koffie en daarna gaan we naar het zwembad. Het is een stuk minder druk dan zaterdag en zondag. De weekend gasten zijn vertrokken. Het is zo’n 25 graden en heerlijk vertoeven. Lekker lezen, zwemmen en internetten.
Tegen vijf uur gaan we terug naar ons huisje.

P1000724We eten een salade en wandelen daarna over de camping. Op het plein bij het restaurant speelt een Cubaanse band: ‘su gruppo Habanna’. Het zit bomvol, maar we vinden toch een paar stoelen. De muziek is super goed en de sfeer zit er goed in. We bestellen bier en sangria, maar die moet nog komen. De logistiek van de terrasbediening is belabberd. Om kwart over elf lopen we terug naar ons onderkomen en drink ik nog een biertje.

16 juni 2014 Vilanova I la Geltru