Het was de bedoeling om vandaag naar Barcelona te gaan. Het is zo relaxed dat we om kwart voor tien nog niet ontbeten hebben. We besluiten om vandaag op de camping te blijven en morgen naar Barca te gaan. Na het ontbijt trekken we onze zwemkleding aan en lopen we naar het zwembad met het dakterras. Hier is gelukkig nog een plek onder een parasol vrij.

P1000667We lezen en zwemmen, het is hier heerlijk vertoeven. Tegen vijf uur gaan we terug naar de bungalow. Het is flink gaan waaien. Hier lees ik het boek “The goal” uit. We eten spek en kip die gegrild zijn op de bakplaat. Heerlijk. Na het eten wandelen we nog een flinke ronde over de camping. Goed voor de spijsvertering. We komen tot de conclusie dat wij een prima plek hebben, dichtbij het zwembad en de algemene voorzieningen. Rond kwart voor elf gaan we slapen. Het was weer een heerlijke dag.

14 juli 2014 Vilanova I la Geltru