Vandaag staat alleen de Lidl op het programma. We moeten inkopen doen, maar gaan eerst heerlijk lezen en ontbijten. Dan is het vijf kilometer rijden naar de grote Duitse supermarkt. Hier slaan we o.a. wijn, wodka, jus d’orange, cola, groente, toiletpapier en het eten voor vanavond in. Tegen 12 uur zijn we terug op de camping en is het tijd voor een lekker bakkie troost. Het is 29 graden, maar het voelt als 33, dus gaan we naar het zwembad op het dakterras. Hier is gelukkig nog een parasol vrij, want in de zon houd ik het niet lang uit.

P1000665Gedurende de middag wordt het steeds drukker bij het zwembad. De internet verbinding doet het hier een stuk beter dan bij de bungalow. Hier maak ik dankbaar gebruik van. Het systeem blijft gewoon weg klote, want je kan mijn sessie niet beëindigen. De klok loopt gewoon door, terwijl je klaar bent met surfen. We plonsen een aantal keren voor de afkoeling en lezen op ons e-reader. Heerlijk relaxed.

P1000654Het is 18.00 uur als we naar onze bungalow lopen. Tijd voor een drankje. Vanavond staan er een klein slaatje, stokbrood, kip en satesaus op het programma. Vandaag geen tonijn. Het blik was veel te groot.

P1000649Om 21.00 lopen we naar het restaurant om de wedstrijd Spanje – Nederland te kijken. Het is hier bomvol en veel campinggasten hebben, net als ik, een oranje shirt aan. Al snel krijgt Spanje een dubieuze strafschop. Dat wordt moeilijk, maar vlak voor rust maakt Van Persie met een schitterende kopbal de gelijkmaker binnen.

P1000651Na rust speelt Oranje de Spanjaarden van de met door doelpunten van Van Persie, Robben (2x) en De Vrij, worden de Spanjaarden afgedroogd. Na het laatste fluitsignaal gaat de polonaise over camping Vilanova Park. Bij onze bungalow drink ik nog een biertje op de overwinning en rond half twaalf zoeken we onze slaapkamer op.

13 juni 2014 Vilanova y La Geltru