De nacht is voor beiden verschillend verlopen. Zoals gewoonlijk slaapt Phons al snel en ook nog goed. Voor mezelf duurde het weer eens lang en vaak wakker. Maar om 9 uur zijn we allebei lekker in de buitenlucht. Samen gaan we bij de supermarkt brood halen en jus d’orange. Dan ontbijten we op het terras. De boterhammen schuiven erin. Onze aso overburen gaan gelukkig weg zodat we kunnen genieten van de rust.

P1000522We blijven nog wat bij onze bungalow hangen om daarna met de auto naar het stadje te gaan. Het is geen prettige route en aan de boulevard is weinig aan. We keren terug naar het centrum waar we boodschappen gaan doen bij de Lidl. Het is een joekel van een winkel en de prijzen zijn wonderbaarlijk laag. Voor het avondeten kopen we spiesjes van kalkoen voor op het bakplaatje.

P1000524Samen met een stokbroodje, wijn en wat sla zal dat best smaken. We betalen 69 cent voor 6,5 liter water en om te proberen nemen we een flesje wodka mee. Ook kopen we nog een fles witte wijn en een fles rosé. Lekker bij dit warme weer.

P1060093Dan gaan we terug naar de camping waar we eigenlijk de hele middag weinig doen. Lezen, puzzelen en in de zon zitten. Na een aantal keren proberen lukt het om de internet verbinding op onze patio tot stand te brengen. De Quality of Service is slecht te noemen. Erg langzaam en je geduld wordt op de proef gesteld. Zo zijn die tien minuten surf tijd zo voorbij. Dat wordt slim internetten door de bestanden te downloaden en daarna te analyseren en te verwerken.

P1060092Heerlijk om een dag helemaal niks te doen. We genieten van de rust en het getetter van de vogeltjes. We sluiten ons bakplaatje aan en bakken de kalkoen spiesjes die we bij de Lidl gekocht hebben. Ze zijn pittig gekruid maar ze smaken prima. De salade die Jose gemaakt heeft past hier uitstekend bij. De temperatuur blijft lekker. We zitten buiten totdat we naar bed gaan. We zijn het gekwetter van onze overburen met hun bezoekers zat.

10 juni 2014 Vilanova I la Geltru