Om 7 uur worden we wakker van de wekker. Prima geslapen in een goed bed met fris beddengoed. Het ontbijt is in buffetvorm. Best uitgebreid voor 8 euro en het smaakte nog voortreffelijk ook. Om iets over 9 uur zijn we uitgecheckt. De navigatie stuurt ons eerst over een Route National, door kleine plaatsjes. Best leuk. Dan kunnen we op de Peage tempo maken.

P1060088Ook op 2e Pinksterdag is het rustig en met de cruise control aan, is het prettig en relaxed rijden. Na twee uur stoppen we voor een cappuccino en een latte magiato. De route verloopt voorspoedig en na nog een stop bereiken we de suburbs van Barcelona. Hier wordt het drukken, maar we rijden in 1 keer goed. Na een flink aantal tunnels bereiken we de C32, ons laatste traject. Dit is de weg naar Vilanova I la Geltru. We nemen de afslag en volgen de weg richting centrum. Dan zien we de bewijzering naar onze camping Vilanova Park.

P1060090Nu is het niet moeilijk meer. Goed de borden volgen en om kwart voor drie rijden we het camping terrein op. De auto kunnen we op de algemene parkeerplaats parkeren. Bij het inchecken worden we geholpen door twee stagiaires van Vacance Soleil. Deze moeten nog veel leren, maar we hebben geduld. We betalen de borg en de toeristenbelasting en krijgen de plastic key van bungalow 325. Een bungalow van type S300 die we met flinke korting bij Pharos reizen hebben geboekt. En nee, we heten niet Pharos en we komen er ook niet vandaan.
P1060089Als we alles ontvangen hebben, worden door een medewerker in een busje naar onze bungalow begeleid. Deze is vlak bij alle voorzieningen, dus hebben we mazzel.
De eerste indruk van de bungalow is erg positief. Mooie ruime plaats, met een ruime leefomgeving. We drinken een biertje en een cola en we gaan ons dan installeren. Dan gaan we onze eerste verkenningstocht over de camping maken. De eerste indruk is erg goed. Een mooi zwembad met ligweide met een bar en terras. In de boetiek koop ik voor 9 euro, 10 uur wifi.

P1000521Dan lopen we naar de supermarkt. Hier slaan we eten voor vanavond + wijn en water in. De prijzen vallen mee. Verbinding maken met internet valt niet mee. Is dit een tijdelijk probleem of heb ik een kat in de zak gekocht? Jose heeft een heerlijke salade gemaakt en de rode wijn is heerlijk. Het is zalig op onze veranda. De buren zijn best luidruchtig, allemaal Fransen. We hebben nog geen landgenoten gespot.Rond half elf gaan we slapen. Het is mooi geweest na twee vermoeiende reisdagen.

9 juni 2014 Vilanova I la Geltru
Getagd op: