We besluiten om vandaag een rustdag te nemen. Lekker relaxen en de voorbereidingen treffen voor Rome. In de ochtend is het fris op ons terrasje. Maar als de zon doorbreekt wordt het aangenamer. We ontbijten  en lezen in ons boek. Met een kop koffie genieten we van het campingleven. Tegen 11 uur wandelen we richting de Scheve Toren.

IMG_1919Het is inmiddels prachtig weer geworden en het is er wederom druk. We wandelen door kleine straatjes en zien mooie pleintjes. We bezoeken een klein kerkje en slenteren door dit mooie plaatsje. Tegen 1 uur strijken we neer op het terras van Restaurante L’Europeo. We bestellen een fles wijn en twee keer een salade Classica. Het is alweer genieten.

P1010632Het terras zit bomvol en als er een tafel vrij komt dan is hij meteen weer bezet. Na de geweldige lunch lopen we naar de naastgelegen Galeteria en bestellen een Mont Blanc en een Coupe Cherry. Twee heerlijke sorbets Italiaanse ijs. Op de terugweg naar de camping nemen we nog een paar maffe foto’s met de beroemde toren.

P1010643Dit keer slaan we de PAM over en als we bij de camping aankomen hebben we toch nog 8 kilometer afgelegd. Tijd voor onze boeken en we nemen weer wat rust. Het avondeten is simpel, maar dat hoort bij kamperen.

P1010637We drinken thee en bier en zijn op tijd gaan slapen. Jose prepareert de tassen zodat we het morgen vroeg rustig aan kunnen doen. Om 22.00 liggen we in ons kotje. Morgen wacht de Eeuwige Stad op ons.

3 mei 2013 Pisa
Getagd op: