Na het ontbijt pakt José de tassen in. Rond elf uur vertrekken we naar het vliegveld. Majoor Kees is al vertrokken om de gehele groep in te checken. Als we op het vliegveld aankomen is Kees nergens te bekennen. Onze gids Tony wordt bloednerveus en begint te schelden. Dan verschijnt Kees. We wisselen ons Yuans in voor dollars en gaan door de douane. Het vliegtuig vertrekt op tijd en we voelen de Chinese bodem onder ons verdwijnen. We weten het nu al. We will come back!!
chi-041De vlucht verloopt voorspoedig. In Amsterdam moeten we lang op de tassen wachten. We nemen snel afscheid en kopen twee enkeltjes naar Tilburg.
Na enkele minuten komt onze terrein het perron binnen gerold. Een meevaller. Aangekomen in Tilburg nemen we de treintaxi. We zijn het gesjouw beu. Na tien minuten wachten vertrekt de taxi en al snel zijn we in de Genemuidenstraat. Het gras staat 1 kontje hoog en de rest van de tuin verdient ook aandacht. Terug van 4 weken vakantie. Vier onvergetelijke weken die we nooit zullen vergeten

3 augustus 2001 Beijing – Amsterdam
Getagd op: