25 juli 2000 Cahuita

Geen wekker gezet en lekker uitgeslapen. Om 08.15 uur wakker!!! José is al schelpen aan het zoeken. Helaas zonder resultaat. We doen het vandaag rustig aan. Om 09.30 uur ontbeten en hierna voor onze cabina lekker gelezen. Om 12.45 uur lopen we naar het Cahuita National Parc. Een prachtig wit zandstrand. In de bomen zaten een stuk of tien slingerapen.

cr-052.jpeg-for-web-normal

De zee is woest en de golven hoog. Lekker gelegen en gezwommen. Het begint te miezeren en we wandelen terug naar het dorp. De barretjes zijn nog dicht dus bij de cabina een aantal pilsjes gedronken en lekker gelezen. Om 19.00 uur begint de gezamenlijke barbecue. We krijgen alles op ons bord. Het smaakt prima.
cahuita2.jpg-for-web

Om 21.15 uur gaan we naar de Los Cocos bar. Een leuke tent met reggae muziek. De grootste helft van de groep verzamelt hier en er begint zelfs een reggae band te spelen. Onder het genot van enkele joints spelen ze  “vals maar leutig”. We drinken bier en José cuba libre. Om 23.30 gaan we slapen want morgen vertrekken we vroeg.
cr-053.jpeg-for-web-normal 

Cahuita
Getagd op: