17 juli 2000 Monteverde NP - Liberia

Om 05.30 uur, na een goede nachtrust, gewekt door ons reiswekkertje. Besloten om de knie te sparen en niet met de wandeling mee te gaan. José heeft de problematiek aan Maarten uitgelegd. Hij had het volste begrip. Lekker rustig aangedaan en om 08.00 uur bij Stellas ontbeten.
cr-013.jpeg-for-web-normalIn het zonnetje gelezen en om 09.30 uur de tassen op de bus gesjouwd. Bij de supermarkt nog een cola en een zumo de naranga gekocht en bij de picknick bank opgedronken. Om 10.30 uur met de bus naar Santa Helena. Postzegels gekocht en de kaarten gepost (niet in Liberia, zoals Maarten gezegd had).
cr-014.jpeg-for-web-normalWanneer zullen ze aankomen? Van 300 dollars, colones gemaakt en bij de supermarkt een blikje bier en cola gekocht. Lekker op een bankje leeggedronken en van het straatbeeld genoten. Vervolgens een restaurantje opgezocht en een spaghetti Bolognesa (José) en een crema de tomato op.
cr-015.jpeg-for-web-normalOm 13.30 uur vertrok de bus over een andere hobbelweg naar Liberia. Eén tussenstop gemaakt bij weer een schitterend tentje aan een stroomversnelling.
Het laatste stukje kreeg de chauffeur nog een bon omdat hij de originelen van zijn papieren niet bij had. Om 17.00 uur arriveerden we in Liberia.
monteverde.jpg-for-web

Een korte rondrit door dit plaatsje en op naar Hotel Bramadero (kamer 17). Het is hier flink benauwd en meteen de airco aangezet. Maarten reserveert een restaurant waar we om 19.00 uur met 13 man (geen youngsters) gaan eten. Om 18.30 uur verzamelen we bij de receptie.
crp-008De verzorging in het restaurant was prima. José eet scampis en ik een lomito con pimienta. (pepersteak). Hartstikke lekker. Na het diner met Jan en Carla nog een paar pilsjes gedronken. Om 23.00 uur is het bedtijd.

Monteverde NP – Liberia
Getagd op: