Ik zit vandaag iets vroeger op ons terras. Het is zwaar bewolkt en al snel begint het te regenen. José gaat met de plu een stokbrood halen. De afspraak is dat als de campingwinkel geen brood heeft ik met de fiets naar het dorp rij. Op de camping hebben ze vandaag maar 1 soort stokbrood en daar doen we het mee. We eten vandaag gebakken ei bij het ontbijt. José met kaas en ik met spek.

Na het ontbijt drinken we koffie en luisteren/kijken we naar de regen. De franzosen hebben hun 25 koffers in de auto geladen en vertrekken. Pas tegen 12 uur klaar het op en begint te zon te schijnen. We besluiten om vandaag op de camping te blijven. Nu nog naar Blois fietsen en het kasteel bezoeken wordt een haastklus. Die bewaren we voor morgen.

Met een goed boek en internet vliegt de tijd Na vier dagen fietsen is een rustdag ook heerlijk.

We gaan in het restaurantje van de camping dineren. We bestellen 1 liter Touraine Sauvignon. Jose neemt de pizza Bandala en ik weer de pizza Montagnarda. Wat een heerlijke pizza’s maken ze hier.

Op ons terrasje drinken we nog een koffie en dan kijk ik nog wat vrouwenvoetbal op de TV

Donderdag 20  juni 2019 Camping Muides sur Loire