Vannacht heeft het flink geregend. We staan later op want de laatste dag doen we het rustiger aan. Om 08.30 uur hangen de wolken in de bergen. Bij het ontbijt ligt elke morgen de ‘Bergwelt Morningpost’. Naast het menu van de avond bevat het ook het weerbericht. Vanochtend wordt bewolking met buien voorspeld. Dit in tegenstelling van Weather Pro.
De Morningpost krijgt gelijk. Als we de wandeling samengesteld hebben, begint het te gieten. We passen ons plan aan en gaan lezen en internetten. Op de kamer drinken we thee en koffie en we vermaken ons best. Het weer is wisselvallig met opklaringen en buien. Om14.00 uur schijnt de zon weer hoog aan de hemel. We besluiten om het hardloopparcours te wandelen.
Een mooie route richting Lauchsee, maar wel met veel hoogteverschil. Dus geen parcours voor mij. Helaas zijn de winkels vandaag om 13.00 uur gesloten dus we gaan zonder de Edelweiss naar huis. Na anderhalf uur komen we bezweet in ons hotel aan en hebben we bijna 6 kilometer doorgestapt. Dan smaakt een Zipfer en een stuk taart met thee prima. Vanwege de warmte gaan we weer naar ons balkon waar het lekker zitten is. Jammer dat het geen dicht plafond heeft. De stoelen zijn zeiknat maar de sauna-handdoeken bieden de oplossing.
Het JBL speakertje doet weer dienst en de lucht is eer blauw. Toppie! Straks een heerlijke douche en dan op voor ons laatste avondmaal van deze vakantie.
Het diner smaakt weer heerlijk. Na de maaltijd gaan we eerst in de lobby zitten. Het is hier bloedheet en daarom verkassen we naar ons balkon. Hier is het prima toeven. Het onweert flink (donder en bliksem), maar daar hebben we geen last van. Tegen 11 uur gaan we slapen. De reistas is al gepakt.

8 juli 2017 Fieberbrunn
Getagd op: