Als we om 8 uur opstaan is het zwaar bewolkt en fris. Het plan om vandaag naar Verona te gaan stellen we met een dag uit. Morgen wordt het zonnig en dan is het leuker om een stad te bezoeken. Ik breng het afval naar ‘batman’  terwijl doet Jose de afwas. We ontbijten met gebakken eieren en lezen en internetten op onze veranda. We wandelen naar het dorp en ontdekken nieuwe straatjes.
IMG_4351Ook bezoeken we de kerk. De glas in lood ramen zijn bijzonder mooi. We lopen terug naar de camping waar we ontspannen de krant en een boek lezen.
Rond half 8 lopen we naar het camping restaurant. Dit zit helemaal vol. Daarom wandelen we naar Mida’s Stube, dat vlak bij de ingang van camping Butterfly ligt.
Pescheira2016-0589 kleinJose bestelt zalm met friet en ik een Wiener schnitzel met friet. We bestellen er ook een fles wijn bij. Het smaakt allemaal goed. Maar mijn portie is wel erg groot. Bovendien is de rand aan 1 kant dik en hard. Die krijgen ze dus mooi terug.
We zijn allebei voldaan en bij Jose kan er zelfs geen ijsje meer bij. Op onze veranda nemen we nog een afzakkertje en dan is het al weer bedtijd.

16 juni 2016 Pescheira del Garda
Getagd op: