We zijn voor onze doen weer vroeg uit de veren. Het is druilerig weer. We treffen het niet. Het weer is het gesprek van de dag onder de campinggasten. Het is ongekend slecht voor deze tijd van het jaar. We ontbijten zoals gebruikelijk weer heerlijk. Vandaag staan gebakken eieren op het menu.
Pescheira2016-0157 kleinTegen half 11 lopen we naar het centrum van Pescheira. Het is markt en die mogen we natuurlijk niet missen. Het begin van de markt is veelbelovend met een groenten- en een visboer. Maar al snel krijgen de kleding en tassenkramen de overhand. Het is druk, maar Wim had ons hier al voor gewaarschuwd
Pescheira2016-0163 kleinBij Cafe Central drinken we koffie en download ik het Brabants Dagblad op mijn iPhone. Het is hier heerlijk toeven. Dan wandelen we terug en klimmen via een trap op de wal vanwaar we een mooi uitzicht op het stadje hebben.
Pescheira2016-0172 kleinNa de opklaringen begint het weer te betrekken. ’s-Middags zitten we weer heerlijk rustig op onze veranda. Jose maakt een heerlijke salade met tonijn en we wandelen naar de ijscotent voor een heerlijk ijsje.

Na nog een aantal wijntjes is het bedtijd.

13 juni 2016 Pescheira del Garda
Getagd op: