We hebben allebei heerlijk geslapen en staan weer vroeg op. Het is triestig weer en onweerachtig. Om half 10 begint het te gieten en in een mum van tijd staan de campingwegen weer blank. De eendjes  zwemmen langs onze caravan voorbij. We ontbijten in de caravan met het regengekletter op het dak.
Pescheira2016-0525 kleinDit is geen weer voor een excursie dus wachten we af wat het gaat worden. Om twaalf uur is het droog maar het klaart niet op en er is meer regen op komst. Ontspannen lezen we op onze veranda en genieten we van de rust. Bij de Lidl slaan we de broodnodige boodschappen in.
Pescheira2016-0153 kleinWe installeren de bakplaat en eten weer kiphaasjes met satésaus en salade.
De internet bundel van travel & surf gaat zo snel, maar het was een heerlijke camping dag.

12 juni 2016 Pescheira del Garda
Getagd op: