Om 8 uur loopt de wekker af. Het is nog frisjes en flink bewolkt. De weersvoorspelling is niet best voor vandaag. We lezen en ontbijten op ons dooie gemak. Voor veel campinggasten zit de vakantie erop.
IMG_4311Het is vandaag grote wisseldag. Dan rijden we naar de Lidl om de boodschappen en drankvoorraad aan te vullen. We kopen een paar leuke shirts, een singlet en een snijplank. Wat hebben ze hier leuke spullen.
IMG_4312Terug op de camping is het tijd voor koffie. Vandaag doen we het rustig aan. Het is inmiddels zwaar bewolkt en de eerste regendruppels zijn al gevallen. ’s-Middags komen Wim en Marianne van Go4Camp ons bed anders zetten.
IMG_4313Ik lig nu opgesloten in een hoek en moet over Jose heen springen om eruit te komen. Binnen 5 minuten staat het bed zoals het hoort. Er is nu alleen nog maar een smal paadje om langs te lopen. Dit komt omdat het bed 2 meter is i.p.v. de geplande 1,8 meter.
IMG_4314We kijken met bewondering hoe “Der Marcus”  zijn gigantische caravan met afstandsbediening op de plaats manoeuvreert. Hij is vervolgens nog drie uur bezig om de voortent te plaatsen.
IMG_4317Het weer klaart op en we wandelen naar de ijscoboer en nemen allebei een heerlijk ijsje. De lopen we over de boulevard naar Castelnuovo del Garda. We hebben een prachtig uitzicht over het Gardameer met de bergen van de west kant.  Na 5 kilometer wandelen zijn we terug op de camping. Lekker douchen en Jose prepareert de maaltijd.
IMG_4319De bakplaat doet goed dienst en de hamburgers met ketchup, uien en panchetta schuift er wel in. We wandelen nog een stuk over de boulevard en zien weer een mooie zonsondergang. Verder drinken we op onze veranda een wijntje onder het genot van onze favoriete muziek.

11 juni 2016 Pescheira del Garda
Getagd op: