We hebben allebei een goede nachtrust gehad. Om 9 uur gaan we ontbijten. Hiva heeft alles al klaar staan. Er zijn nog 3 andere stellen in het hotel. Het ontbijt is prima verzorgd en we genieten ervan.
thumb_IMG_2979_1024Rond half elf vertrekken we voor onze wandeling. We hebben de BF5 uitgekozen. Een mooie wandeling van 13,5 kilometer. De start is bij de kerk in het centrum van het dorp. Het is flink stijgen maar de route is prachtig. Onderweg rusten we een paar keer.
sau10Als de wandeling erop zit, gaan we weer naar Café Klatsch. Tijd voor een Weizenbier en wijn. Even bijkomen van de inspanning.
sau7Dan wandelen we naar ons hotel en nemen een verfrissende douche. In de lobby nemen we nog een paar drankjes en lezen en internetten we wat.
thumb_IMG_2987_1024Tegen 7 uur lopen we naar het centrum op zoek naar een restaurantje. Het wordt “Das Rathaus”. Voor de afwisseling neem ik weer een Schnitzel, dit keer een Jäger. We bestellen er een fles wijn bij. Dit is een typisch Duitse tent. Het is best druk en gezellig. We krijgen veel waar voor ons geld en het smaakt allemaal voortreffelijk.
thumb_IMG_2985_1024We gaan terug naar Die Welt waar we nog een afzakkertje in de lobby nemen.
Dan is het tijd om onze ledematen rust te gunnen. We hebben vandaag een flinke afstand afgelegd.

20 juni 2015 Bad Fredeburg
Getagd op: