We hebben allebei goed geslapen. Onze laatste vakantiedag genieten we op de camping. We zien hoe VancansSoleil de spullen van hun tenten aan het verzamelen is. De tenten moeten leeg. Dit is een goed georganiseerd project. Dit in tegenstelling tot Gebetsroither waar het een grote chaos is. De caravans van deze onderneming wordt naar de stalling gebracht.

P1070085Het is duidelijk het campingseizoen in Kroatie is voorbij. Het mooie is wel dat, nu de caravans weg zijn, we zeezicht hebben.
Wij lezen, internetten en doen de laatste boodschappen bij de Umag. Onze laatste Kuna’s worden in wijn en voedsel omgewisseld. Jose heeft de spullen al gepakt en we zijn klaar voor de terugreis. Eerst nog een heerlijke avond met hamburgers op de bakplaat en de overheerlijke Kroatische witte wijn.

26 september 2014 Umag
Getagd op: