We staan op en de regen valt met bakken naar beneden. Het was voorspeld dus we zijn er op voorbereid. We lezen, ontbijten en genieten van de omgeving. Tegen de middag klaart het op, maar de lucht blijft dreigend. Dit is een leesdag en Jose leest in 1 ruk het boek van Joseph Oubelkas , 400 brieven van mijn moeder, uit.

P1060802Op het einde van de middag rijden we naar Kaufland om inkopen te doen. Vanavond ligt er weer kip op de bakplaat. Samen met satesaus, salade en stokbrood smaakt dit heerlijk. Tegen 20.00 uur wordt de lucht zwart en het begint flink te waaien. Even later barst er een hevig onweer los, en het regent weer pijpenstelen. Even over tien zoeken we ons bed op. Ik val snel in slaap, maar Jose ligt wakker van het gedonder, de wind en de kletterende regen.

22 september 2014 Umag
Getagd op: