P1060803Jose is om 7 uur al wakker en ik om 8 uur. We gaan lekker op onze veranda zitten lezen. Het is prachtig weer, nog wel frisjes maar de zon begint er door te komen.
We beginnen de dag relaxed, nemen een douche en genieten van ons ontbijt. Vandaag hebben we niks gepland.

P1060805Na het ontbijt gaan we bij de receptie onze paspoorten ophalen en betalen we de toeristenbelasting. Dan wandelen we 6 kilometer en we hebben nog niet alle hoeken gehad. Het is erg rustig met kampeergangers, en bij het water zijn veel plekken vrij. Het is prachtig weer en de temperatuur is aangenaam 24 graden. Na de wandeling gaan we op onze veranda lezen. Eerst in de zon, maar dat houd ik maar een half uur vol. Dus toch maar de schaduw opgezocht. We vermaken ons prima en genieten van de rust. We eten op onze veranda: bakplaatje. Kalkoen met sate saus en salade plus natuurlijk witte wijn.

P1060811Heerlijk. Dit is genieten. We worden verrast, want plotseling begint het te regenen. Dit hadden we niet verwacht. Het koelt af maar met een lange broek en een fleece trui is het heerlijk toeven op ‘onze buiten’. Tegen tien uur zoeken we ons bed op. Fijn zo’n rust dag na twee dagen autorijden.

14 september 2014 Umag
Getagd op: