We hebben allebei goed geslapen en hebben spierpijn. De wandeling van gisteren was pittig en dat voel ik, ondanks dat ik voor de 10 kilometer hardlopen aan het trainen ben. Tijdens het bergwan delen gebruik je toch andere spieren.Om kwart over 9 gaan we ontbijten en ook nu is de aanvulling van de buffet schalen belabberd. We hebben geduld en hebben desondanks lekker gegeten.

P1050942Aan de kwaliteit ligt het niet. Na het ontbijt drinken we in de lounge koffie en thee en genieten we van onze boeken. We besluiten een korte wandeling te maken. Een tocht van bijna vier kilometer rondom en door het stadje. Dit is en prachtige route. We eindigen bij de Teufelskansel. waar voor ons nog een plaats in het zonnetje vrij is. We bestelllen 2 Weiz bier en laten de zonnestralen op onze huid branden.

P1050953Geweldig uitzicht, leuke ski hut muziek en lekkker bier. Wat wil je nog meer? Ik neem nog een Fransizkaner en rond half drie lopen we naar ons hotel. Tijd voor het internet om de wedstrijden van Willem II en Sc ’t Zand te volgen. We nemen een frisse douche en gaan daarna dineren.De band DuWo die gisteren in de kelder was gestationeerd en weinig bezoekers heeft gehad, speelt nu in het restaurant.

P1050964Ze hebben een leuk repertoire en spelen verzoeknummers. Het tweetal uit Deventer vermaakt ons goed en om half elf is het officiële gedeelte voorbij. We kletsen nog wat na en Wesly kan er geen genoeg van krijgen en speelt nog een paar verkorte verzoeknummers. Om half twaalf gaan we naar onze kamer. Het was weer een geweldige dag.

21 april 2014 Bad Laasphe
Getagd op: