Jose heeft een slechte nacht gehad met wat buikgriep en ik heb als een prins geslapen. Om 9 uur zitten we aan de ontbijttafel. Het is weer erg druk. Vandaag is er champagne en we nemen elk een glas. Het paasontbijt smaakt erg lekker. We gaan naar de kamer en trekken onze wandelkleren aan. Vandaag gaan we de “Mythen- und Sagenweg” lopen.

P1050893Als we bij het hotel rechts af gaan, lopen we zo op deze route. Het is in het begin flink klimmen en we lopen de rundweg links om. Een mooie route met borden waarop de historie wordt uitgelegd. Na drie uur wandelen hebben we 10,2 kilometer gelopen. We voelen onze spieren en strijken neer op het terras van de biergarten “ Der Teufelskanzel”. We bestellen twee Weizenbier en zitten in het zonnetje te genieten van het mooie landschap.

P1050913Het is druk op het terras en op de minigolf baan. Dan gaan we naar ons hotel en trekken de kisten uit. Dat voelt even lekker.

P1050914Op naar de lounge voor een goed boek en een pintje..
Het buffet vinden we vanavond allebei wat minder. We zijn later gaan eten en de schalen zijn leeg. Het aanvullen duurt best lang, dan kan en moet veel beter.

P1050931We genieten van onze boeken en van de uitslag van de bekerfinale Ajax – PEC Zwolle 1-5. Dit wil ik zien en gelukkkig hebben we op onze kamer ned 1, 2 en 3 zodat we Studio Voetbal kunnen zien. Rond kwart voor elf doen we het licht uit en valllen allebei als een blok in slaap

20 april 2014 Bad Laasphe
Getagd op: