Tegen half vijf rammelt de wekker. De moskee is ons net voor geweest. Goed geslapen is anders. Beneden drinken we nog vlug een kopje thee en verlaten het Mariam Hotel om vijf uur. Het is nog donker. Op de luchthaven verloopt alles verrassend vlot. En al snel zitten we aan een bakkie koffie. Keurig op tijd gaan we de lucht in. Door wat gewissel met plaatsen, zitten we toch naast elkaar, met een gangpad ertussen.

SAMSUNG DIGITAL CAMERADe verzorging is weer uitstekend. We krijgen een uitgebreid en heerlijk ontbijt. Later nog een drankje. Wel is het voorin weer erg warm.
Precies op tijd, 11. 35 uur, landen we op Schiphol. De bagage laat even op zich wachten en dus hebben we tijd om alvast afscheid van iedereen te nemen en treinkaartjes te regelen.

SAMSUNG DIGITAL CAMERALater lopen we met de tassen naar buiten waar de temperatuur zalig is. Phons wordt gevraagd voor een interview in verband met de komende staking van het bagagepersoneel op vrijdag. Vanavond kijken we www.laatstenieuws.tv. Nu zitten we in de trein van 12.44 uur naar Den Bosch.

Rond 13.00 zijn we thuis en kunnen we terug kijken op een geweldig ‘snoepreisje’.

7 mei 2008 Madaba – Amman – Amsterdam
Getagd op: