1 en 2 augustus 2000 San José - A'dam

Om 05.00 uur loopt de wekker af. Het is te vroeg voor ontbijten. Om 05.30 uur liggen de tassen al op de bus en rijden we naar het vliegveld. We nemen afscheid van Enrique en Maarten en sluiten aan in de rij om in te checken. Dit duurt weer verschrikkelijk lang. Het vliegtuig vertrekt op tijd en de verzorging is weer goed. We komen volgens schema aan in Newark. De tassen van de band gehaald, door de douane en weer op een band gedropt. Snel even naar buiten om een peuk te roken. We vergapen ons aan de limousines die af en aan rijden. Een limo past niet op een foto!
crp-027Vervolgens verkennen we de luchthaven winkels. We drinken een Budweiser $4,5 per stuk maar onze dorst is snel over. Dan nog naar Mc Donald’s een hamburgermenuutje genomen om onze magen te vullen. Grisham is goed bevallen en ik koop The Testament. José koopt in de winkel van Discovery nog een prachtig boek (animals of the world). Dan gaan we onze tijd uitzitten (5 uur). We proberen wat te lezen, maar dit valt niet mee. Concentratieproblemen.
cr-079.jpeg-for-web-normal
Eindelijk mogen we inchecken en de vlucht gaat wederom exact op tijd het luchtruim in. Na de maaltijd een sanitaire stop en we doen onze ‘Zorro masks’ op. We vallen beiden snel in slaap om 4,5 uur later weer wakker te worden. We krijgen een ontbijtje en het is nog 1,5 uur vliegen naar Amsterdam. Dat is lekker opgeschoten.
cr-080.jpeg-for-web-normalWe komen rond 10.00 in onze hoofdstad aan. Het is lang wachten op de tassen. We nemen afscheid van de groep. De familie Achterop is spoorloos!. Snel naar de trein maar het kopen van de kaartjes gaat niet vlot. Hierdoor missen we de trein en moeten we 25 minuten wachten. Kan er ook nog wel bij.
cr-081.jpeg-for-web-normal

In de trein kletsen we over de mooie drie weken die we beleefd hebben. Met lijn 48 naar de Reeshof waar we om 13.30 aankomen.

Gezond en voldaan zijn we terug van een vakantie om nooit te vergeten!!!!!

 

San José – A’dam
Getagd op: