Ik heb uitstekend geslapen en om half 9 zit ik buiten op het terras aan de thee. Vandaag blijven we op de camping dus een mooi moment om mijn conditie op peil te houden. Om half 10 vertrek ik voor mijn 1e training. Ik loop een rondje camping, in totaal 6,5 kilometer in ongeveer 10 km per uur. Het is een zware training omdat er veel vals plat op de camping is.

P1060870Het hoogteverschil is 100 meter. Na de training neem ik een frisse douche en dan gaan we heerlijk ontbijten. Verder doen we het rustig aan, we lezen, kopen in de camping winkel 4 ansichtkaarten die we schrijven en naar de brievenbus brengen. Jose probeert de campingdouche in het doucheblok uit. Ze komt erg enthousiast terug.

P1060876Deze is veel beter dan de douche in onze bungalow. Dat ga ik morgen dus ook maar eens proberen. Het is nog steeds mooi weer en voor de tweede keer deze vakantie wordt de bakplaat aangezet. Dit keer moet de kip eraan geloven. De sla en de satésaus zijn weer overheerlijk. Het is windstil en we blijven, welliswaar met een trui en lange broek aan, buiten zitten. Dit is pas vakantie.

17 september 2014 Umag
Getagd op: