Jeetje wat heb ik slecht geslapen. Het bed is veel te hard. Daarnaast heeft het zowat de hele nacht geonweerd. Het heeft gegoten. Als we om 8 uur op staan regent het nog. Het spoelt en als het om 10 uur nog met bakken naar beneden komt besluiten we om er een campingdag van te maken. Lekker lezen en luieren. De meeste campinggasten hebben ons voorbeeld gevolgd, of wij dat van hen.

P1010686Vanaf een uur of drie is het droog en klaart het op. Bij de ijssalon ga ik internetten. Ik ben benieuwd naar de uitslagen van het amateurvoetbal. Jose doet ondertussen de boodschappen in de campingwinkel en daarna gaan we terug naar onze luxe sta-caravan.  Het is goed toeven op onze veranda. We eten sla a la Jose en drinken er de Chianti bij die we van camping Torre Pendente hebben gekregen.

P1010689Een heerlijk wijntje. Om 8 uur lopen we naar de ijssalon voor een heerlijk ijsje. De televisie is afgestemd op Nederland 1: Studio Sport en het Bevrijdingsdag Concert. Het terras zit bomvol. Terug bij onze caravan lezen we ons boek uit en maken we de fles wijn leeg. Tegen tien uur is het bedtijd. Hopelijk slapen we vannacht beter.

5 mei 2013 Rome
Getagd op: