We starten de dag rustig en om 9 uur zitten we aan het zeer uitgebreide ontbijtbuffet (18 euro per persoon). We bestellen allebei een omelet en laten het ons goed smaken. Toch lekker zo’n luxe afsluiting van de vakantie. Om kwart over tien rijden we de parkeergarage uit.
Pescheira2016-0728 kleinBij de plaatselijke benzinepomp gooi ik de tank vol en dan verlaten we het tot voor gisteren voor ons onbekende plaatsje. We zitten snel op de Autobahn en het is niet druk. Ik kan goed doorrijden.
Pescheira2016-0729 kleinNa een paar koffie, rook en plas stops arriveren we om kwart over drie in Tilburg. Het is weer heerlijk om thuis te zijn.
Pescheira2016-0733 kleinDe eerste klus die ik morgen oppak is het gras maaien. Het staat bijna 2 kontjes hoog.Nu deze fantastische vakantie erop zit, kan ik echt beginnen met mijn genietologen bestaan.

22 juni 2016 Wiesloch – Tilburg.
Getagd op: