We staan allebei weer vroeg op en beginnen de dag ontspannen: lezen, ontbijten en genieten van de omgeving. Bij Kaufland en Plodine doen we onze boodschappen. Dan terug naar de camping en lekker lezen. Rond 4 uur maken we een wandeling van 4 kilometer over de camping. Heel veel lege plekken. Het is lekker weer, maar op het einde van de middag begint het te betrekken. We nemen allebei een heerlijk douche in het sanitair blok.

P1060809Het avondeten bestaat uit een broodje hamburger. Lekker grote broodjes en voor ieder twee flinke hamburgers die we op de bakplaat bakken. Met sla, tomaat, augurk en tomatensaus is dit verrukkelijk en voor herhaling vatbaar. De temperatuur is nog goed en we kunnen de hele avond op onze veranda blijven zitten. Tegen tien uur is het bedtijd. We hebben allebei van deze dag genoten.

19 september 2014 Umag
Getagd op: